April 2021 VVD wenst goede communicatie vanuit de gemeente richting haar inwoners.

                                                                                                                                    


 

VVD Tynaarlo wenst duidelijkheid over goede communicatie richting inwoners en het betrekken bij relevante ontwikkelingen.

 

De VVD-fractie in Tynaarlo vindt dat de communicatie van de gemeente richting haar inwoners niet goed gaat. Ook nu blijkt weer dat de wijze waarop de inwoners geïnformeerd over en betrokken worden bij, de vestiging van een AZC in Paterswolde als onvoldoende wordt ervaren.

 

Fractievoorzitter Gezinus Pieters “Het college communiceert onzorgvuldig en al helemaal niet samen, open en duurzaam zoals ze zelf steeds maar blijven aangeven. Bijna bij elke raadsvergadering is er wel weer excuses omdat de communicatie weer verkeerd is gegaan. Dit moet echt anders en beter.”

 

De VVD kwam daarom 13 april 2021 bij de raadsvergadering met een motie om het college te verzoeken snel met een geëigend plan te komen.  

 

Pieters: “We zijn tevreden met het antwoord van de wethouder dat er hard gewerkt wordt aan de totstandkoming van een geëigend plan zijnde een participatienota waarin onze aandachtspunten omtrent communicatie en het betrekken van de inwoners wordt uitgewerkt."