TROTS OP VRIES!

Als wethouder van de gemeente Tynaarlo heb ik me de afgelopen jaren ingezet voor al onze dorpen. Maar Vries is en blijft voor mij bijzonder. Buitengewoon trots ben ik op mijn woonplaats Vries! 

Vries is het dorp waar ik als kind opgroeide, waar ik naar school ging, waar ik op straat speelde en waar ik in het zwembad zwom. Vries is het dorp waar mijn 3 kinderen geboren en opgegroeid zijn, waar mijn ouders hun eerste (starters)woning kochten en mijn opa en oma hun laatste jaren koesterden.  4 generaties met elk hun eigen behoeften, Vries bood het ons.


Ik hou van Vries!

Ik heb de afgelopen 4 jaar mooie dingen mogen doen voor ons dorp. Allereerst natuurlijk de nieuwbouw van onze twee scholen! Ik ben er trots op dat, na jaren van praten, ik het verschil kon maken en de de doorbraak mocht forceren. Politiek bestuurlijk verantwoordelijk mocht zijn voor veel van de plannen van Vries. 

De opknapbeurt van het centrum, het verplaatsen van de markt, de verkoop van het gebouw 'de bakker' waardoor in particulier eigendom fantastische investeringen plaatsvonden.

Verkoop van de brandweer kazerne aan Plaats de wereld, het erkennen van hun functie voor de Vriezer samenleving, maar ook de aankoop van de gronden en de boerderij aan de oude Asserstraat om toekomstige woningbouw in Vries Zuid mogelijk te maken.

We hebben Vako 'verhuisd' naar een nieuwe accommodatie en de tennisbanen worden op dit moment gerenoveerd! Vries verbetert nu snel, maar we zijn er nog niet!

De aankleding van het centrum ontbreekt nog, t groen en het opknappen van de infrastructuur tussen de de bakker en de rotonde op voormalige kerk locatie. Dankzij de VVD zal ook dit laatste stuk van centrum Vries spoedig worden opgeknapt.


Stem voor dromen, durven en doen.
Stem lokaal op de VVD
Stem op  die inwoner die jouw belangen het beste dient
Het is de mens in de politiek die het verschil maakt