Lydia Pieters - de Vries

Even voorstellen…

Mijn naam is Lydia Pieters - de Vries. Ik ben getrouwd, heb twee prachtige dochters en woon in het dorpje Tynaarlo. Na mijn studie Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik gewerkt bij diverse overheidsinstellingen. In die tijd heb ik ook een tweede masterrichting gevolgd; Recht en ICT. Momenteel werk ik bij de RDW als senior juridisch adviseur.

Mijn vrije tijd vul ik in met vrienden en familie, sporten en vrijwilligerswerk. Zo zit ik voor de Sportvereniging Tynaarlo in het hoofdbestuur van de omni-vereniging, namens de PR- en Sponsorcommissie en in diverse werkgroepen. Voor het Integraal Kindcentrum het Oelebred in Tynaarlo ben ik lid van de oudercommissie en tot slot ben ik (sinds kort) aangesloten bij het Tynaarlo Oranje Comité. Het lijkt me heel leuk om de activiteiten voor Koningsdag mee te helpen organiseren!

In mijn werk en nevenactiviteiten ben ik gedreven, enthousiast en heb ik een praktische instelling. Ik denk dat dit van waarde kan zijn voor de gemeenteraad en ik wil mij in de komende periode verdiepen in het werk van een raadslid. Om die reden zou ik graag in de steunfractie komen.