Nina van Doren

 

Graag wil ik me even voorstellen, mijn naam is Nina. Ik ben 47 jaar en woon samen met mijn man Leo en onze kinderen Niek (14) en Koen (12) in Zeegse. Ik ben geboren en getogen in Tynaarlo. In mijn jeugd bracht ik veel tijd door op de manege in Vries en later ontdekte ik het uitgaansleven in Zuidlaren. Ik verhuisde daarna naar Groningen om Communicatie te studeren aan de Hanzehogeschool.

Na mijn studie ging ik werken en samenwonen in Groningen. Op een gegeven moment wilden we graag landelijk wonen en vonden een boerderij in Dwarsgracht bij Giethoorn. Op de deel van de boerderij startte ik een galerie met kunst en schilderijen. Met de komst van onze kinderen wilden we graag terug naar de gemeente Tynaarlo en zijn verhuisd naar het mooie Zeegse. Ik handel nog steeds in schilderijen met een voorkeur voor kleine meesters uit deze regio.

Ik kom uit een ondernemende familie, waar veel over politiek wordt gesproken. Mijn politieke belangstelling is mij dus met de paplepel ingegoten. Een drijfveer om de politiek in te gaan is dat ik vind dat de gemeente meer in dienst mag staan van haar inwoners. Niet denken in bezwaren, waardoor procedures onnodig lang duren, maar in oplossingen.

Ik ben nieuw in de politiek en hoop met mijn frisse blik verbeteringen door te voeren. Ik wil wegblijven van politieke spelletjes, maar dicht bij mezelf en de inwoners blijven. Goed luisteren naar ideeën en wensen en die omzetten in daden. Minder praten en meer doen.

We mogen trots zijn op het unieke, groene en ruimtelijke karakter van onze gemeente, waar we kunnen werken, wonen en genieten. Iets om te koesteren en goed voor te blijven zorgen. Hier sta ik voor en ga ik voor.